Cool Bear® is in 2014 opgericht door Ana Santiago.


Haar drijfveer en passie voor Cool Bear® kwam voort uit de wens om kinderen te zien opgroeien in een gezondere wereld. Ze zette haar dromen om in daden door heerlijke en verantwoorde producten op de markt te brengen, Cool Bear bere-lekkere vruchtenlimonade zonder toegevoegde suikers. Dit is haar verhaal.

Ana’s Verhaal..

Als klein meisje heb ik veel gedroomd over het leven en hoe mijn toekomst eruit zou zien. Je kunt zeggen dat ik een dromer was. Dit is mij van jongs af aan meegegeven en aangeleerd - Dromen mag! Mijn ouders zijn als jong, getrouwd stel van Puerto Rico naar de Verenigde Staten gegaan, in de hoop een stukje van de Amerikaanse droom te vinden. Een leven met toekomst-mogelijkheden en kansen voor de kinderen. Ik ben de jongste van vijf kinderen, opgegroeid in de Verenigde Staten. Het land is voor mij het voorbeeld van: Dream big, anything is possible.

In de dromen die ik vroeger had kwamen Nederland, limonade en beren nooit voor, maar wel de wens om het beste uit mijzelf te halen. Ik weet hoe het is om te dromen en hoe het voelt als je ergens in gelooft, al lijkt het misschien op het eerste gezicht onbereikbaar. Mijn droom was om Cool Bear tot leven te brengen. Hij is een beer met een groot hart voor iedereen! Zo vindt hij het belangrijk dat alle kinderen gezond en sterk zijn, om te doen wat ze gelukkig maakt en om hun krachten te gebruiken.

Wat is er nou mooier dan een kind dat zichzelf bijzonder en gewaardeerd voelt, zodat ze net als ik durven te dromen?

Ana Santiago
Oprichter Cool Bear®

LUISTER OOK NAAR PLUCK&PLAY met Ana Santiago