Speciaal voor de liefhebbers!


Ben je fan van Cool Bear®, dan zijn deze producten ook echt iets voor jou! Bereleuk en ook nog eens hartstikke handig in gebruik. Je kunt ze kopen via (glutenvrijemarkt.com) of je kan ervoor sparen met onze Spaarkaart. Voor 20 zegeltjes heb je een beker, bidon of bewaardoos. Voor 30 zegeltjes een schenkkan. Je kunt ook verder doorsparen voor gratis limonade of (korting op) een uitje.

Cool Bear Drinkbekers

Coole drinkbeker met deksel en afsluitbaar rietje. Daar maak je dorstige kids bere-blij mee! De bekers zijn makkelijk te reinigen, vaatwasser-bestendig en duurzaam in gebruik. Verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze in twee verschillende inhoudsmaten.  

Cool Bear bewaardoos

Je kunt hem gebruiken als broodtrommeltje zodat je berebroodjes lekker vers blijven. Of om sappige stukjes fruit mee te nemen naar school. Maar dit doosje is ook hartstikke handig om andere dingetjes in te bewaren, dat mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen. 

Cool Bear schenkkan

Met de Cool Bear schenkkan maak je in een handomdraai 1,5 liter limonade. De mengverhouding staat op de zijkant. Wel zo handig. Ook mag ie gewoon in de vaatwasser. Met deze kan heb je altijd heerlijk gekoelde ready-to-drink limonade in de koelkast  klaarstaan. 

Cool Bear bidon

Stoere biologisch afbreekbare bidon van Cool Bear. Handig voor onderweg en om mee te nemen naar de speeltuin of sportclub. De dop is voorzien van een afsluitbare trektuit en de recyclebare kunststof is makkelijk inknijpbaar en bovendien vaatwasser-bestendig.