Wil jij zaken doen met Cool Bear®?


Cool Bear is een vrolijke stoere beer met een groot hart. Nieuwsgierig stapt hij de wereld tegemoet, enthousiast om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe avonturen aan te gaan. Wat dat betreft een échte ondernemer.

Maar het is ook een flierefluiter. Altijd op zoek naar plezier en berenvriend van iedereen die hij ontmoet. Hij heeft een berengroot hart, een neus voor feestjes en is gek op limonade. Maar zijn zakelijke instincten laten te wensen over. Daar is hij ook liever niet mee bezig. Daarom regelt zijn beste vriend, Coen de Kovel, zijn zaken voor hem.

Coen is de baas van PLUCK en sinds kort eigenaar van het merk Cool Bear®. PLUCK helpt productinnovaties en gezondere alternatieven hun weg te vinden via horeca en winkel naar de consument. Kwaliteitsproducten die onderscheidend zijn door hun natuurlijke ingrediënten, lage caloriegehalte, vegan variant, of biologische productie. Passend bij de vraag van vandaag en de wensen voor morgen.

Ben je als ondernemer geïnteresseerd in het inkopen van de producten van Cool Bear®, dan verwijzen we je vanuit hier graag door naar de site van pluck.shop

Heb je andere Bear-to-Bear (B2B) vragen of wensen, dan kun je het beste even contact opnemen met Coen. Hij is geen beer, maar wel net zo nieuwsgierig en enthousiast als zijn coole vriend. Bere-benieuwd naar wat je te vertellen hebt. Je kunt hem bereiken via: sales@pluck.nl