VRUCHTENSIROOP

Cool Bear siroop bevat geen toegevoegde suiker, aspartaam of andere kunstmatige toevoegingen, zoals verdikkingsmiddelen en kleurstof. Een verantwoorde keuze en een heerlijk frisse natuurlijke dorstlesser die met veel zorg in Nederland geproduceerd wordt.

Tetra pakken siroop 750 ml

aardbei-appel | framboos-appel

Handzame volledig recyclebare tetra verpakking in de smaken aardbei-appel en framboos-appel. Met de vruchtensiropen van Cool Bear® maak je in een handomdraai een heerlijke frisse dorstlesser, helemaal naar eigen smaak. Bere-lekkere dorstlesser om zelf én samen met je kind van te genieten.

jerrycan 5L

mango-sinaasappel | bosvruchten

Speciaal voor grootverbruikers (zakelijke klanten) hebben we handige 5 liter jerrycans in de smaken Orange-Mango en Bosvruchten.  Met een gunstige mengverhouding (1:11) is één jerrycan goed voor maar liefst 55 liter limonade! Ideaal voor sportkantines, scholen, speellocaties en kinderdagverblijven.

Minder dan 3 calorieën!


Cool Bear® bevat 75% puur vruchtensap en is gezoet met het 100% natuurlijke, zuivere Stevia (Reb. A 97%). Het is onderscheidend van andere siropen doordat het gemaakt wordt zonder gebruik te maken van de kunstmatige zoetstoffen: aspartaam, sucralose, sacharine, acesulfaan-K, cyclamaat. Dat betekent dat het géén verdikkingsmiddel bevat, want dat bestaat grotendeels uit suiker. Het is een heldere dunne siroop en veroorzaakt geen tandplak.

Stevia bevat geen calorieën, waardoor de producten minder dan 3 calorieën en 1 gram koolhydraten per 100 ml bevatten! Cool Bear® geef je dus met een gerust hart aan je kind!

Lekker, verantwoord en zonder toegevoegde suikers.