Cool Bear drinkbekers
Serveer Cool Bear 100% natuurlijke limonade in een coole drinkbeker met deksel en afsluitbaar rietje. Daar maak je dorstige kids bere-blij mee! De bekers zijn makkelijk te reinigen, vaatwasser-bestendig en duurzaam in gebruik. Verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze in twee verschillende inhoudsmaten. Cool Bear Bidon 500 ml

Stoere biologisch afbreekbare, natuurvriendelijke bidon van Cool Bear.
Handig voor onderweg en om mee te nemen naar de speeltuin of sportclub. De dop is voorzien van een afsluitbare trektuit en de recyclebare kunststof is makkelijk inknijpbaar en bovendien vaatwasser-bestendig.

Geproduceerd uit 20% gerecycled materiaal. Voedsel goedgekeurd; vrij van BPA en ftalaten. De bidon is gemaakt van biologisch afbreekbaar polyethyleen. Licht, warmte en vocht hebben geen invloed op de kwaliteit van de bidon. Het afbraakproces komt pas op gang in een microbiologische omgeving, zoals composthoop of vuilstort. De bidon zal dus niet op de plank uiteenvallen. Het composteerproces duurt 1-5 jaar.

Cool Bear schenkkan | 1,5 l
Met de Cool Bear schenkkan maak je in een handomdraai 1,5 liter heerlijke vruchtenlimonade. De mengverhouding staat aangegeven op de zijkant van de kan (voor 1 en voor 1,5 liter). Wel zo handig. Ideaal voor thuis maar ook heel geschikt voor sportkantines, scholen en kinderdagverblijven.

De schenkkan is lekker groot, handig in gebruik en vaatwasser-bestendig. Vul de schenkkan met limonade en zet hem in de koelkast zodat er altijd heerlijk gekoelde limonade klaarstaat.